Most Amazing Places
Of Our Amazing Innerworld

Voor wie

 

400dpiLogoCropped

 

Allereerst kan ik je adviseren om het boek The Journey van Brandon Bays te lezen, niet noodzakelijk maar als voorbereiding kan dit voor beiden iets makkelijker werken, opdat je kunt beslissen of dit werkelijk is wat je zoekt, dit je aanspreekt en bij je gevoel past. Loop je bij een reguliere arts, of ben je in therapie of bij een  andere specialist, speel dan open kaart, overleg en laat je adviseren over de plannen die je hebt. 
Ik vraag je vooral samen te werken en op je eigen
gevoel te vertrouwen.Het innerlijke weten is er niet voor niets!
De reizen zijn geschikt voor lichamelijke en geestelijke klachten.

 

Een van mijn lichamelijke ervaring

FIBROMYALGIE/SCHOUDER EN RUGKLACHTEN ANDERS BEKEKEN
Plots kreeg ik van de reumatoloog de etiket fibromyalgie op geplakt, dit na rugklachten die lang duurde en later doormiddel van paracetamol weer onder controle was. Ik zeg dit omdat dit euvel te maken had met `mijn` etiket fibromyalgie. Nooit van gehoord en plots toen ik het benoemde in mijn directe omgeving, was ik stom verbaasd hoeveel mensen beaamde dat zij al jaren daar mee liepen en zelfs geleerd hadden ermee om te gaan.Ik kreeg een tip van iemand om het boek van Dr.J.Sarno eens te lezen, 
Mind over Back Pain. Ik vond het jammer dat dit boek in het Engels was hoewel het mij riep. Het komt in het kort erop neer, dat de hersenen de verkeerde informatie doorgeven in het lichaam doordat de gevoelens van angst en woede onbewust verdrongen worden. Later vond ik het vertaalde Nederlandse boek, dat jammer genoeg niet meer te koop is, op internet. Bij het lezen, van  dit zelfhulp boek (in normale uitleg voor iedereen), kwamen bij mij alle logische gedachten te samen. Vanaf ik dit boek las viel er een zware last van mijn schouders. Het hielp mij in een korte tijd van de zgn. fibromyalgie af doordat ik begreep waar het begon en wat er was gebeurd. Ik was nm doodsbang dat ik mijn werk niet meer aankon doordat het proces van mijn rug veel te lang duurde. Ik raakte totaal van streek en zelfs een vakantie van 5 weken gaf mij lichaam geen beter resultaat. Ik nam veel te weinig paracetamol omdat ik zo tegen medicijnen ben. Het is voor mij een noodmiddel omdat ik er vanuit ga dat het lichaam zichzelf heel goed kan helen. Hierdoor verdrong ik de angst en de hersenen gaven mij een waarschuwing. Alle pijn plekken en het gevoel van glasscherven in mijn lichaam verdwenen als sneeuw voor de zon. Het is mogelijk jezelf te helpen, kom je er niet uit en wil je meer weten? Neem dan contact met mij op voor meer mogelijkheden.
Of stuur je emailadres zodat ik vrijblijvend de gratis Nederlandse vertaling van het boek van DR.J.Sarno, in PDF, naar je kan opsturen.